Laajenna tukipalveluasi integrointien avulla

Alkuperäisympäristön integroinnit

Freshdeskiin on integroitu valmiiksi monia suosittuja liiketoimintasovelluksia kuten asiakkuudenhallintajärjestelmiä, laskutustyökaluja ja verkkokaupparatkaisuja. Jos haluat yhdistää tukipalvelun yrityksessäsi käytettävään sovellukseen niin tarkista aluksi integrointiluettelo. Löydät sovelluksen todennäköisesti sieltä

Freshdesk on myös ainoa tukipalvelujärjestelmä joka on integroitu tiiviisti Google Apps -sovelluksiin kuten Analyticsiin, Yhteystietoihin, Kalenteriin, Hangoutsiin, Driveen ja Gmailiin. Nämä integroinnit tuovat mukanaan lisätoimintoja kuten asiakaspuheluiden ajoittamisen ja suurten liitetiedostojen lisäämisen tukipyyntöihin.

FreshPlugit

Eikö luettelossa ole tarpeisiisi sopivaa integrointia? Ei hätää. Luo oma FreshPlugisi ja tuo tärkeät tiedot muista sovelluksista tukipyyntöjen tietoihin ja yhteystietosivuille. FreshPlugien avulla voit lisätä mukautettuja integrointeja käyttämällä HTML-, CSS- ja Javascript-koodia.

Asiakkaita kehotetaan jakamaan mukautetut integrointinsa FreshPlug-galleriassa, joten ennen kuin käärit hihasi ja ryhdyt integroimaan, tarkista ensin galleria. Jos löydät ratkaisun ongelmaasi, voit käyttää sitä ilman lisäveloitusta.

Ohjelmointirajapinta

Joillakin yrityksillä on erityisiä tukipalvelua koskevia vaatimuksia. Jos tarvitset mukautetun järjestelmän Freshdeskin lisäksi, REST-ohjelmointirajapinnan avulla voit määrittää tiettyjä liiketoiminnan työnkulkuja ja lisätä laajoja integrointeja. Tilisi ohjelmointirajapinta-avain lukee tiedot tukipyynnöistä ja käynnistää tukipalvelussasi tiettyjä toimia mistä tahansa ulkopuolisesta lähteestä. Jos hallitset ohjelmointirajapintapyynnöt, mahdollisuudet ovat rajattomat.

Jos kohtaat ongelmia, lähetä meille sähköpostia. Kehittäjämme auttavat toimivan ratkaisun löytämisessä mielellään.

Freshdesk on ollut äärimmäisen helppoa yhdistää muiden kehittäjien ohjelmistoihin. Se on helpottanut työtämme huomattavasti, ja pidämme erityisesti Freshdeskin Google Hangout- ja Kalenteri-integroinneista.

Mitch Greenwald Cloudbakers
Liitä tukipalvelusi muihin työkaluihin ja tarjoa saumatonta asiakastukea.
Pyydä ilmaista Freshdesk-esittelyversiota

Mitä haluat nähdä esittelyversiossa?