Otsikko

  • self service portal
  • self service portal
  • self service portal
  • self service portal

Tietokanta

Freshdeskin avulla voit luoda tietokannan, josta asiakkaat löytävät etsimänsä vastaukset välittömästi. Voit yhdistää teknisen dokumentaation, tuoteopastukset, vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin ja muita vinkkejä kätevästi samaan paikkaan. Tietokannan käyttöönotto parantaa asiakastyytyväisyyttä ja vähentää tukipyyntöjen määrää.

Lisäksi Freshdesk näyttää asiakkaalle todennäköisiä ratkaisuja automaattisesti tukipyyntölomakkeen täyttämisen aikana mikä lyhentää ratkaisuaikaa ja vähentää tukipyyntöjen määrää.

Tietokannan kaikkia artikkeleita voi muokata tekstimuotoilueditorilla ja niihin voi myös lisätä omaa CSS-, HTML- tai Javascript-koodia tai mikä vielä parempaa, animoituja GIF-kuvia. Hakukoneoptimoinnin avulla saat artikkelisi näkymään myös hakukoneiden tuloksissa.

Yhteisöfoorumit

Anna asiakkaidesi auttaa toisiaan luomalla yhteisöfoorumi jossa he voivat viestiä keskenään, esittää kysymyksiä, kertoa ideoitaan ja oppia toisiltaan. Saat asiakkailta myös hyödyllistä palautetta palvelusi vahvuuksista ja heikkouksista sekä parannusehdotuksia. Jos foorumilla nostetaan esiin epäkohtia, ne on mahdollista muuttaa tukipyynnöiksi ja lähettää asiakastuen käsiteltäväksi.

Foorumit ovat sekä asiakkaiden että asiakastukihenkilöiden käytettävissä. Tukihenkilöstö voi osallistua keskusteluihin ja valvoa niitä jotta mainosviestit eivät pääse läpi.

Mukauta portaalisi ulkoasu ja käytettävyys helposti

Värit ja fontit

Sulauta tukiportaali muuhun verkkosivustoosi käyttämällä samoja värejä ja fontteja.

CSS

Piilota tarpeettomat elementit tai muuta niiden ulkoasua korvaamalla oletustyylit omalla CSS-koodillasi.

Ulkoasu

Voit mukauttaa tukiportaalin pienintäkin yksityiskohtaa myöten HTML-, Javascript- ja Liquid-koodin avulla vain muutamassa minuutissa.

Jos haluat auttaa asiakkaitasi auttamaan toisiaan ja ottamaan yritykseesi yhteyttä tarpeen vaatiessa, Freshdeskin työkalut tekevät prosessista nopean ja vaivattoman!

Daniel Orr Rockstar Recipes
Luo brändisi visuaaliseen ilmeeseen sopiva tukiportaali.
Pyydä ilmaista Freshdesk-esittelyversiota

Mitä haluat nähdä esittelyversiossa?