SPROUT

€ 0

0/asiakaspalvelija/kuukausi, rajoittamaton asiakaspalvelijaa
Sähköpostitukikanava
Tavalliset puhelin- ja somekanavat
Tietokanta

BLOSSOM

€ 18

€ 18/asiakaspalvelija/kuukausi laskutetaan vuosittain
€ 24 kuukausittainen
Tyytyväisyyskyselyt
Mukautetun verkkotunnuksen käyttö
Custom sovellukset

GARDEN

€ 34

€ 34/asiakaspalvelija/kuukausi laskutetaan vuosittain
€ 42 kuukausittainen
Monikielinen tuki
Lippu malleja
Live-chat ja yhteisöfoorumit
Ilmainen kokeilusi alkaa Estate-paketilla

ESTATE

€ 48

€ 48/asiakaspalvelija/kuukausi laskutetaan vuosittain
€ 58 kuukausittainen
Useita tuotteita
Portaalin räätälöinti
Roolipohjaiset koontinäytöt

FOREST

€ 86

€ 86/asiakaspalvelija/kuukausi laskutetaan vuosittain
€ 96 kuukausittainen
Sallittujen IP-osoitteiden merkintä
Räätälöidyt sähköpostipalvelimet

ympärivuorokautinen sähköpostituki joka päivä ja ympärivuorokautinen puhelintuki arkipäivinä sisältyy kaikkiin paketteihin.

Aloita sitoumukseton ilmainen kokeilu

Aloita nyt
Mitä päiväpassit ovat?
Helpoin tapa skaalata tukeasi

Tarvitsetko lisätukikapasiteettia tuotelanseerausta tai muuta piikkiä varten? Päiväpassien avulla voit helposti lisätä tilapäisesti ylimääräisiä asiakaspalvelijoita tarpeen ilmetessä. Riittää, että lisäät heidät ajoittaisiksi asiakaspalvelijoiksi, ostat muutaman päiväpassin, ja annat heidän käyttää päiväpassia niinä päivinä, jolloin he toimivat asiakaspalvelussasi.

Add occasional agents to temporarily scale up your team, one day at a time with Freshdesk's Day Pass

Miten 21 päivän ilmainen kokeilu toimii?

Kun rekisteröidyt, saat heti käyttöösi kaikki Freshdesk Estate ‑paketin ominaisuudet 21 päivän ajaksi. Ei edellytä luottokorttia. Lähetämme sinulle sähköpostiviestin, kun kokeilujaksosi päättyy. Sen jälkeen voit jatkaa tuotteen käyttämistä valitsemalla paketin ja maksamalla luottokortilla. Jos et halua jatkaa tuotteen käyttöä, tilisi vanhenee. Uskomme kuitenkin, että tulet pitämään siitä.

Edellyttääkö palvelun käyttö sopimusta ja aiheutuuko käytön lopettamisesta kuluja?

Ei. Freshdeskissä maksat käytön mukaan. Palvelun käyttö ei edellytä sopimusta eikä käytön lopettamisesta aiheudu kuluja. Voit lopettaa palvelun käytön milloin tahansa. Jos lopetat palvelun käytön, sinulta veloitetaan kuluvan kuukauden maksu, eikä sinulle lähetetä muita laskuja.

Voinko päivittää palvelun kalliimpaan tai halvempaan pakettiin milloin tahansa?

Kyllä. Freshdesk-palvelun maksut perustuvat käyttöön, ja voit päivittää kalliimpaan tai halvempaan pakettiin tai lopettaa palvelun käytön milloin tahansa. Napsauta 'Paketit ja laskutus' Freshdesk-tililläsi, jos haluat vaihtaa pakettia

Kuka omistaa tietoni?

Sinä itse! Sinun tietojasihan ne loppujen lopuksi ovat! Haluamme, että asiakkaamme käyttävät Freshdeskiä sen takia, että he pitävät siitä, eikä sen takia, että he eivät saa tietojaan ulos siitä. Voit viedä kaikki tietosi ulos Freshdeskistä milloin tahansa valitsemastasi paketista riippumatta.

Ovatko tietoni turvassa?

Freshdesk suhtautuu vakavasti tietoturvakysymyksiin. Palvelimemme ovat maailmanluokan datakeskuksessa, jossa on ympärivuorokautinen vartiointi, ja varmistamme, että sovelluksemme on aina ajan tasalla ja käyttävät uusimpia tietoturvakorjauksia. Datakeskuksemme täyttävät myös EU Safe Harbor ‑järjestelmän vaatimukset, ja kaikissa paketeissamme hyödynnetään SSL-salausta, jotta tietosi pysyvät turvassa.

Mitä maksutapoja voin käyttää?

Hyväksymme kaikki tunnetut luottokortit, mukaan lukien Visa, Mastercard, Discover ja American Express. Jos haluat käyttää ostotilausta tai mitä tahansa offline-maksumuotoa, ota yhteyttä account manageriisi tai kirjoita meille sähköpostia osoitteeseen billing@freshdesk.com

Onko sinulla muita kysymyksiä?

Jos sinulla on kysymyksiä Freshdeskistä tai rekisteröitymisprosessista, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen support@freshdesk.com – vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Whoa there!

Looking for some fine-print stuff? You know, the kind where we talk about how much we'll charge you for all the other teensy-weensy things you'll need to add with us a la carte?

Sorry, there isn’t really anything here.

We are customers too, and boy, do we HATE guys that nickel-and-dime...

So with Freshdesk, you pay for exactly what you sign up for and that’s that. No extras, no under-the-rug, no balderdash...

Pyydä ilmaista Freshdesk-esittelyversiota

Mitä haluat nähdä esittelyversiossa?